Vacatures Utrecht

Ben je op zoek naar vacatures in Utrecht? Woon je in de omgeving van Utrecht? Of kom je uit de omgeving van Utrecht en zoek je een vacature in de sales? Wij van Dealmasters kunnen je helpen! Door onze jarenlange ervaring binnen de branche kunnen wij jou zorgvuldig koppelen aan een bedrijf wat in de buurt zit, en de juiste functie voor je heeft. Via ons netwerk hebben we vacatures van verschillende bedrijven en verschillende functies die voor jou aantrekkelijk kunnen zijn.

Voor werkgevers met een vacature in Utrecht en omgeving bieden wij de service van het vervullen van een openstaande vacature met de wensen die je daarbij hebt. Zoek je naar een nieuw sales talent om je team verder mee uit te breiden? Of ben je meer op zoek naar iemand met enige jaren ervaring binnen de branche, om je team te versterken?  Wij zorgen voor begeleiding en persoonlijke aandacht aan de persoon die we plaatsen.

Utrecht is één van de grootste steden van Nederland. Waar veel studenten en oud studenten wonen en werken. Er is naast werken nog heel veel te doen in Utrecht en de omgeving hiervan. Zo kun je na afloop van een week werken lekker met collega’s de stad in gaan om een vrijdagmiddag borrel te houden, of om lekker te gaan wandelen in het park of om met vrienden en vriendinnen te gaan shoppen.

Sales vacatures Utrecht

De meeste sales teams zijn altijd op zoek naar uitbreiding. Echter is het deze dagen lastig om nieuw talent te vinden, en er zijn vele vacatures in Utrecht en omgeving die nog open staan. Ons team gaat eerst op zoek naar geschikte kandidaten voor de opdracht. Daarna worden de verschillende kandidaten uitgenodigd voor een goed gesprek bij ons. Over hun toekomstplannen en die worden gematched met het bedrijf. Als we denken dat er genoeg overeenkomsten zijn wordt er door ons geholpen met de voorbereiding op het sollicitatieproces. Zo zorgen we ervoor dat jij als kandidaat niet aan je lot wordt overgelaten maar juist ook in deze punten persoonlijke begeleiding krijgt die je nodig denkt te hebben. Of het nu om koude acquisitie gaat of juist om de buitendienst.

Hoe vullen we een plaatsing in?

Doordat we eerst goed met je praten voordat we gaan zoeken naar de geschikte baan zorgen we ervoor dat we niets aan het toeval over laten. Zo is het niet nodig  om te solliciteren op functies waarvan je op voorhand weet dat het je niets lijkt. Maar we zorgen juist voor een ideale match. Voordat je gaat solliciteren bij de werkgever die wij voor je hebben gevonden zorgen we voor tips die je gaan helpen om aangenomen te worden. Zo checken we of je CV wel op orde is en zorgen we ervoor dat je klaar bent voor je sollicitatie bij het bedrijf. Wij vinden het van belang dat we jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden en helpen en sturen waar nodig.

 

Wij bieden je een hoop begeleiding en training zowel thuis als op je werk, want wij vinden het namelijk belangrijk om jouw de juiste tools aan te bieden die je helpen bij je dagelijkse werkzaamheden. Zo zorgen we ervoor dat je jouw skills verder uitbreidt en ontwikkeld om te zorgen dat je de doelen die gesteld worden door de werkgever behaald. Zo zorgen we ervoor dat jij met veel werkvreugde en plezier naar je werk toe gaat. Ook zorgen we ervoor dat je in een team wordt geplaatst waar jij jezelf prettig bij voelt, kortom we doen er alles aan om voor jou de perfecte vacature te vinden! Ben je benieuwd wat wij als Dealmasters voor jou kunnen betekenen? Of wil je eerst gewoon een goed gesprek en een bakje koffie? Kom in contact en wij staan voor je klaar!