Vacatures Rotterdam

 

Zoek of heb je sales vacatures in Rotterdam? Dan zijn wij er om je te helpen! Op het moment zijn er veel recruitment bureaus in de branche. Hierdoor zal kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Echter wij van Dealmasters zullen je helpen aan een vacature die echt bij jouw wensen en toekomstplannen past. Dit doen we door goed te luisteren naar jou. Doordat wij beschikken over jarenlange ervaring binnen deze branche weten we wat werkgevers van je vragen en welk type persoon hier bij past. Zo kom je bij ons binnen en  hebben we eerst een goed gesprek over jou, jouw ideeën en wensen. Vervolgens kijken wij of er een geschikte vacature voor je is.

Rotterdam is een alsmaar groeiende stad waar ook veel bedrijven zich willen vestigen. Niet alleen nationale bedrijven maar ook internationale bedrijven zoeken hier naar geschikte medewerkers om hun salesteams te versterken. Ben jij de versterking die ze zoeken? Of ben jij juist op zoek naar een versterking van je team, schroom niet en mail of bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Sales Vacature Plaatsen

Voor jou als werkgever is dit de oplossing, je hoeft namelijk niet zelf meer op zoek te gaan naar een match dat doen wij voor jou. In een wereld waar tijd geld is vinden wij het juist belangrijk om in iemand te investeren en deze goed op weg te helpen. Zo trainen en begeleiden wij de match om de juiste vaardigheden op te pakken voor het werk wat hem te wachten staat. Of het nu gaat om een sales vacature in de binnen of buitendienst, in welke branche dan ook, wij staan altijd voor je klaar.  Zoek je niet een talent wat nog moet groeien, maar al een expert op het gebied van sales ook in dat geval kun je bij ons terecht.

Wil je graag eerst een goed gesprek aangaan en sparren met ons over verschillende sales vragen? Ook dit is geen enkel probleem mail of bel gerust het kantoor. Wij zorgen ervoor dat we de tijd voor je nemen. Wil je meer weten over wat wij voor jou als werkgever kunnen betekenen? Bel of mail gerust, we staan altijd open voor contact.

Persoonlijk contact staat voorop

Wij van Dealmasters vinden het belangrijk dat wat wij doen ook goed is, dat wil zeggen door het langdurige en intensieve contact wat we hebben zorgen we dat wij jou wensen echt begrijpen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we de beste plek voor je vinden waar je geheel jouw ambities waar kan maken. Daarnaast zorgen we ervoor dat je goed past binnen het team.

Mocht je geen of weinig ervaring hebben in de sales branche? Dit is geen probleem, door de training die wij geven kun je op de punten waar jij denkt dat je ondersteuning nodig hebt bij ons aankloppen. Zo zorgen we ervoor dat je als werknemer over de juiste mindset beschikt om van waarde te zijn bij het bedrijf waar je terecht komt. Voor werkgevers betekend dit dat er niet door de werkgever veel tijd besteed hoeft te worden aan het leertraject en dat je dus meer tijd over hebt om te doen waar je goed in bent. Neem contact op, je kunt ons ook mailen via info@dealmasters.nl of bellen op +31 030 3031382.