Vacatures Amsterdam

Ben je op zoek naar een sales vacature in Amsterdam, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al een huidige (commerciële) baan, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij er voor jou! Dealmasters helpt je met het zoeken naar de juiste functie. Doordat er veel verschillende functies beschikbaar zijn binnen de commerciële branche is het soms moeilijk om te kiezen. Door gebruik te maken van onze expertise op het gebied van commercie zorgen wij er samen voor dat jij op de juiste plek terecht komt.

Mocht je op dit moment al een baan hebben maar toch op zoek zijn naar een nieuwe start? Ook hiervoor ben je bij ons aan het goede adres. Wij zoeken na een gesprek met jou naar vacatures die geschikt zijn om jouw ambities waar te maken. Wij hebben verschillende vacatures in de binnen en buitendienst.

Amsterdam is de bruisende hoofdstad van Nederland. Hier is de plek waar toerisme, het bedrijfsleven en het stadsleven samenkomt. Doordat er veel bedrijven gevestigd zijn in Amsterdam zijn er ook genoeg vacatures beschikbaar. Ook rondom Amsterdam zijn verschillende grote steden waar veel bedrijven gevestigd zijn. Hier hebben wij een groot aantal bedrijven waar vacatures beschikbaar zijn om vervult te worden.

Jij staat centraal!

Door het aangaan van een gesprek met jou over je voorkeuren en jouw ervaringen binnen de sales zorgen we dat we een totaalplaatje krijgen van wie jij bent en wat wij als Dealmasters voor jou kunnen betekenen. Doordat we elkaar goed begrijpen kunnen we voor jou de juiste vacature gaan zoeken binnen ons netwerk. Jij staat bij ons centraal in de procedure voor het plaatsen. Wij helpen met advies bij de volgende zaken:

  • Jouw CV en online preformance
  • Jouw persoonlijke voortgang en sollicitatiegesprekken
  • Jouw ambitie is onze prioriteit
  • Wat voor een type organisatie past bij jou?

Wij zijn geen bedrijf wat heen en weer schuift met jouw CV, maar juist het bedrijf wat tijd en aandacht besteed aan het zoeken van de juiste functie voor jou! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier

Succesvol gesolliciteerd in Amsterdam? Dan beginnen we pas!

Als wij een vacature voor je hebben gevonden die geschikt is en je hebt succesvol gesolliciteerd, is het niet afgelopen, dan begint het pas! Wij begeleiden je met het doorlopen van een aantal belangrijke zaken die je moet weten over de salesbranche verder bieden we je trainingen aan zowel coaching gesprekken als on the job. Zo zorgen we ervoor dat je over de juiste kennis beschikt om jou werk uit te voeren. Daarnaast houden we regelmatig contact en zorgen we ervoor dat jij op de juiste plek zit en blijft zitten.

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil je gewoon een keer een goed gesprek aangaan over je (huidige) baan en over je toekomst? Mail of bel gerust. Wij zorgen er altijd voor dat we contact met je opnemen.

Op zoek naar een werknemer in Amsterdam?

Ook voor bedrijven in de regio Amsterdam kunnen wij veel betekenen. Door ons voor jou actief te laten zoeken naar de juiste persoon om de vacature op te vullen. Doordat we beschikken over een groot netwerk en veel kennis van de huidige salesmarkt zoeken we voor jou de juiste sollicitant. Of het nu om de binnendienst of buitendienst gaat, wij regelen het voor je. Dit scheelt jou een hoop tijd, waardoor jij kunt blijven doen waar je goed in bent.

Na het plaatsen van een werknemer zorgen we ervoor dat deze beschikt over de juiste kennis, dit doen we door actieve begeleiding en training aan te bieden aan de werknemer. Daarnaast komen wij ook op de werkvloer om hem hier te begeleiden in zijn dagelijkse werkzaamheden, door een sparringspartner te geven over alle commerciële vragen die bij de job komen kijken. Zo zorgen we ervoor dat jouw werknemer zijn ontwikkeling tilt naar een hoger niveau. Of je nu op zoek bent naar een jong commercieel talent of juist naar een ervaren sales specialist.

Wij staan open voor een samenwerking op lange termijn waarbij wij voor jou de juiste personen selecteren voor de openstaande vacatures. Wil je te weten komen over wat wij voor je kunnen betekenen? Of ben je nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op, dit kan ook via de mail info@dealmasters.nl of bellen op +31 030 3031382.