Vacatures sales Alphen aan de Rijn

Ben je jouw huidige baan zat? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is een baan in de sales wel wat voor jou! Zie jij kansen waar anderen stoppen? Heb je feeling met marketing of met verkopen, dan zijn er verschillende opties die voor jou interessant kunnen zijn.

Wij van Dealmasters zijn er om jou bewust te maken van de opties die er zijn en met jou in gesprek te gaan om een carrière plan uit te stippelen. Niet zij bepalen op welke sales vacatures jij moet solliciteren, maar juist met jouw wordt er besproken welke mogelijkheden er zijn, en welke voor jou het meest interessant zijn. Dealmasters wil ervoor zorgen dat jij jouw carrière plan kan waarmaken.

Woon je in de gemeente Alphen aan de Rijn, of in naastgelegen plaatsen? Dan is een sales vacature in Alphen aan de Rijn iets waar jij echt iets aan hebt. Je hoeft te zo ver te reizen naar je werk, en daarnaast werk je waarschijnlijk ook met mensen die je kent en jouw interesses deelt. Zo ga je met meer plezier en werkvreugde naar je werk, wat je een stuk productiever maakt. En kun je in het weekend ook iets leuks met collega’s gaan doen. Zo zorg je ervoor dat jullie elkaar sneller leren kennen en meer en meer een team worden.

Sales vacatures Alphen aan de Rijn

Of ben jij als bedrijf op zoek naar een nieuw talent om uw sales opbrengsten naar een hoger niveau te tillen? Zoek je iemand die van tevoren precies weet wij hij of zij wilt en vindt je dat je er geen loze tijd in wil steken? Dan is het team van Dealmasters de geschikte kandidaat om de functie op te vullen. Wij zorgen ervoor dat we gemotiveerd personeel naar je sturen die begeleiding krijgen in aspecten van hun baan waar ze nog weinig verstand van hebben. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de sales branche, ieder op zijn eigen vakgebied. Ook als je op zoek bent naar een ouder iemand die het sales team een boost in kwaliteit en ervaring geeft kun je terecht bij Dealmasters.

Door onze training zowel naast als op de job aan te bieden zorgen we dat de sollicitant binnen korte tijd de juiste skills bezit zodat hij of zij de functie volledig in kan vullen en een goede aanvulling is op jouw team. Door te zoeken naar mensen die gemotiveerd zijn zorgen we ervoor dat als jouw sales vacature in Alphen aan de Rijn is opgevuld je bedrijf kan groeien in omzet. Zo zorg je voor een vergrote continuïteit en een mooi vooruitzicht voor de toekomst.

Dealmasters staat voor je klaar!

Wij van Dealmasters staan vijf dagen per week voor je klaar! Wil je eerst via de telefoon contact leggen of hou je er liever van om jouw volgende carrière stap uit te zetten onder het genot van een kopje koffie of thee? Je kunt contact op nemen om een afspraak te maken, daarnaast zijn we te bereiken via info@dealmasters.nl of via de telefoon op +31 030 3031382.